Vill du begära en offert med leveransvilkor?
Vill du beställa e-böcker, CD, mp3, böcker m.m
Fotodokumentation för publiceringar?
Boka tid för möte, utställning, planering eller föreläsning?
Har du en fråga angående våra produkter och tjänster?
Leveransvilkor eller samarbeta?

Kontakta oss då per mail eller ring oss!

E-post: irrealiste.forlaget@iriarte.info
Tel: 08 551 701 77
Mobile: 070 22 37 842
Begär offert Online

© Upphovsrättsskyddade Verk
IRRÉALISTE FÖRLAGET / BUS / med flera

Gilla oss på FaceBook

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

DESIGN

IRRÉALISTE FÖRLAGET är ett produktionsbolag som är och har alltid varit innovativ, radikal och nyskapande i sitt sätt att arbeta.
Vi hoppas därför hitta våra kunder bland er som är intresserade av innovativa och annorlunda grepp och metoder.

√ Vi producerar urban utrutsning, designade möbler eller design produkter i skilda material och anvädningsområde där estetik och funktion hör ihop.

√ Vi utvecklar, tillverkar och säljer i samarbete med ARTOTEC AB [Konst & Teknik] innovativ, robust lekutrustning, urbana möbler, köksredskap, möbler, glas, flaskor och platsspecifika projekt m.m

√ Vi använder oss av både modern teknik och beprövade metoder när det gäller prototyp framtagning och produktion och allt genomsyras av ett konstnärligt uttryck grundat på Irrealismens koncept "Ingenting är omöjligt".

Ni är naturligvis välkomna att göra era beställningar eller kontakta oss för eventuell samproduktion!

 

 

Produktdesign

Urban design

Vi utvecklar i samarbete med ARTOTEC AB unika lekskulpturer och park/gatu-möbler som är innovativa, tillgängliga och hållbara, lätta att använda och lätta att installera.

Möbeldesign

Vi producerar själva eller samarbetar med etablerade tillverkare möbler i skilda material och utförande.

Produktdesign

Vi producerar, utvecklar funktionella redskap och produkter för företag och privatpersoner, allt med en särpräglad identitet och konstnärlig utstrålning.

IRREALISM

Irrealism är ett konstnärligt koncept i syfte att skapa verklighet av drömmar och det har vi lyckas med på många olika sätt!

Irrealism är att visualisera och konkretisera och pröva även de vildaste idéer, uppfinna, fantisera om olika utopier.

Det omöjliga verkar plötsligt möjligt och därefter blir det konkret. Därmed sprängs gränserna för Irrealism! för det traditionella och ”passande”.

Nya djärva grepp prövas och utvecklas. Så har all sann konst fungerat och fungerar, men det kräver också en publik och kundkrets som är beredd att ta nya djärva steg utan att ängsligt snegla på omgivningen.

"Den sanna verkligheten är alltid orealistisk." - Franz Kafka -

Läs gärna Irrealismens manifest ett pågående och ännu oavslutat arbete "Bortom den invanda verkligheten med visioner, begrepp och manifestationer".

2D - 2,5D - 3D, ljud och rörliga bilder är de dimensioner vi arbetar i.

Musik, rörliga och still-bilder vittnar om än pågående tid. Samtidens historia och framtidens utveckling.

Inom film och fotografi har vi förverkligat flera projekt i samarbete med framstående och etablerade fotografer och regissörer.

Med Vänliga Hälsningar

Redaktionen

Beställning och Leveransvillkor

Priser är exklusive moms (6% eller 25% beroende av varutyp), ca 2-8 veckor leveranstid, betalning mot faktura 10 dagar vid mottagen leverans.
För beställning av flera böcker i samma försändelse kan mängdrabatt erbjudas och fraktkostnader bli billigare beroende av vikt.

För övriga frågor var vänlig och kontakta oss per mail eller per telefon.
För eventuella produktion och samarbetsprojekt, skicka vänligen en skriftligt förfrågan. Vi kommer att besvara er så fort som möjligt, tveka inte, vi uppmuntrar kreativa samtal och idéer, för oss är inget irrealistiskt allt går att förverkliga med uppfinningsrika lösningar, vilja och kreativitet.

Kontakta oss idag för projektrådgivning, konsultation, rekommendationer och förslag.

"Den sanna verkligheten är alltid orealistisk." - Franz Kafka -

OBS Foto, texter och förslag kan inte användas, publiceras, kopieras, reproduceras eller distribueras utan skriftligt tillstånd av upphovsrättsägare Frédéric Iriarte (konstnär) och Irréaliste Förlaget.
© Konst, Design, Musik, Film, Texter är upphovsrättsskyddat material i enlighet med OHIM, ADAGP, BUS, STIM, ARS, CopySwede med flera WorldWide.