Vill du begära en offert med leveransvilkor?
Vill du beställa e-böcker, CD, mp3, böcker m.m
Fotodokumentation för publiceringar?
Boka tid för möte, utställning, planering eller föreläsning?
Har du en fråga angående våra produkter och tjänster?
Leveransvilkor eller samarbeta?

Kontakta oss då per mail eller ring oss!

E-post: irrealiste.forlaget@iriarte.info
Tel: 08 551 701 77
Mobile: 070 22 37 842
Begär offert Online

© Upphovsrättsskyddade Verk
IRRÉALISTE FÖRLAGET / BUS / med flera

Gilla oss på FaceBook

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Grafik

Irréaliste Förlaget kombinerar grafisk form och webb- och produkt-utveckling med stort intresse och fokus på design och konst, originella, personliga grafiska verk och digitala medier med karaktär och identitet.

Det är med den senaste tekniken i kombination med ett traditionellt hantverk och kunnande som Irréaliste Förlaget tar fram unika grafiska blad, affischer, vykort men också produkter som skiljer sig markant från vad övriga marknaden kan erbjuda.


Irréaliste Förlaget kan på er begäran förverkliga önskemål om motiv och produkter.

Njut av den sköna konsten till ett rimligt pris!

Vi har ett brett nätverk inom grafiska verkstäder, tryckerier och industrier som ger oss stora möjligheter.

Våra produkter och tjänster är bl.a lämpligt och uppskattat som företagspresentationer, evenemang, publikationer och kan användas som reklam, förpackning eller till utställningar m.m.

För mer information Kontakta oss!

Grafiska verk

Konstgrafik

Välj bland 11 grafiska verk i serigrafi, numrerade och signerade av konstnären Frédéric Iriarte, tryckta i silkscreen och på Arches papper.

Affischer

Vi producerar själva affischer i skilda storlekar och motiv. Möjligheter finns även att lägga till magnetisk baksida eller exklusiva ramar.

Vykort

Vi producerar och säljer konstvykort för företag och privatpersoner, allt med en särpräglad identitet och konstnärlig utstrålning. Skicka gärna en Irréalistisk konstnärligt hälsning till vänner och bekanta.

Grafiskdesign

Vi designar, utvecklar, producerar grafiskt material och färdiga tryckprodukter för skilda användningsområden. Annonser, flyers, produktkataloger, big image, utställningsmaterial, förpackningar, presentartiklar, inbjudningskort, skyltar, reklamartiklar m.m.

Logotypdesign

Vi producerar logotyper och företagsprofiler i tätt samarbete med kunden. Vårt mål är att våra kunder inte enbart ska vara nöjda utan även känna sig stolta och säkra på att ingenting liknar något redan känt på marknaden och det utstrålar innovation.

Webbdesign

Vi producerar och utvecklar funktionella webbsidor, banners, nyhetsbrev och presentationer avsedda för sociala medier så som för FaceBook, YouTube, Tweeter, NewsDesk, WordPress, Google+, LinkedIn m.m i skilda tekniker som html, flash, javascript, php.

Beställning och Leveransvillkor

Priser är exklusive moms (25%) och frakt, ca 8-12 veckor leveranstid, betalning mot faktura 10 dagar vid mottagen leverans.
För beställning av flera produkter i samma försändelse kan mängdrabatt erbjudas och fraktkostnader bli billigare beroende av vikt.

För övriga frågor var vänlig och kontakta oss per mail eller per telefon.
För eventuella produktion och samarbetsprojekt, skicka vänligen en skriftligt förfrågan. Vi kommer att besvara er så fort som möjligt, tveka inte, vi uppmuntrar kreativa samtal och idéer, för oss är inget irrealistiskt allt går att förverkliga med uppfinningsrika lösningar, vilja och kreativitet.

Kontakta oss idag för projektrådgivning, konsultation, rekommendationer och förslag.

Skicka en förfrågan vi besvarar dig omgående.

"Den sanna verkligheten är alltid orealistisk." - Franz Kafka -

OBS Foto, texter och förslag kan inte användas, publiceras, kopieras, reproduceras eller distribueras utan skriftligt tillstånd av upphovsrättsägare Frédéric Iriarte (konstnär) och Irréaliste Förlaget.
© Konst, Design, Musik, Film, Texter är upphovsrättsskyddat material i enlighet med OHIM, ADAGP, BUS, STIM, ARS, CopySwede med flera WorldWide.